Saturday, 23 February 2013

23 Februari 2013

bangun awal pagi..lebih kurang jam 6 start buat fast walking..hari ni kali kedua buat fast walking.hari ni kat kompleks sukan ada 6 buah heli mendarat sebab semalam TPM melawat Keningau..serius terlupa bawak hp..kalau tak boleh menangkap gambau..buat dalam 4 pusingan..pergi balik kompleks sukan dalam 1 jam 10minit..dapat jugaklah.mengikut jam Polar papa pembakaran lemak sebanyak 34%.. aihh bila nak kurus ni..target nak turun dalam 6kg.. susah betul rasa ..naik cepat je...menonong-nonong..haha

hari ni malas betul rasa nak masak..last2 buat sup daging sahaja...SAHAJA..makna nya memang pemalas yang hamat...ariq makan roti ngan cheese ngan telur je..kakak makan sandwich sardin..papa lagilah makan keropok je..hampeh...itulah antara sebab malas nak masak..kang mama dia sayang makanan tak habis mama yang bedal ..huhu..

tadi dah beli sekali kasut sukan yang baru..sebab kasut sukan yang ada tu asik terbukak je masa bejalan..gamaknya longgau dah kasut sukan tu..

petang..sakit kepala (:

putera puteri negara bangsa





2 comments:

  1. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  2. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete